Utanbergsvallarna, 845 97 Klövsjö
0682-23176
kvgk@telia.com

Våren snart på ingång till KVGK?

Fjällgolf - På riktigt!

Våren snart på ingång till KVGK?

Påskhelgen har visat upp ett fantastiskt väder och alla skidåkande turister i området har haft en mycket fin helg.Det var länge sedan det var så djupt snötäcke i området och solen har för det mesta lyst från en klarblå himmel.

Golfbanan ligger ännu under ett djupt snötäcke där förhoppningsvis greener och fairway har övervintrat på bästa sätt. Vi kommer under april att snöröja av greenerna så dessa får bästa möjliga start när vårvärmen så småningom kommer på riktigt.

Vår greenkeeper Henrik Stenström har fått en heltidsanställning på Skistar och kommer därför inte att fortsätta sin anställning hos oss. Vi är i full färd med hitta lösningar på att fylla den vakansen på bästa sätt. Vi tackar Henrik för ett mycket gott jobb i klubben och all den tid han lagt ner på att få banan i bästa skick. Vi önskar honom också lycka till i sitt nya jobb på Skistar.

Som framgått sedan tidigare så har även Anna Magnusson som på ett förträffligt sätt jobbat som klubbens kanslist under många år valt att satsa på sitt eget företag till 100 % och kommer därför att sluta sin anställning den 30 april. Även där är vi i full färd med att hitta en lösning på den vakans som uppstått. Har någon av våra medlemmar ett bra tips om någon som passar för detta jobb (deltid) så är Ni välkommen att höra av er till mig (Stig Holm 070-3405626). Vi tackar Anna för ett fantastiskt bra jobb där hon varit mycket omtyckt av vår medlemmar och gäster! Vi önskar Anna det bästa och lycka till med sitt nya företag (SomAnna).

Planeringen för året tävlingar pågår för fullt  och även om några detaljer kvarstår för vissa tävlingar så är nästan hela tävlingsprogrammet är klart och finns på hemsidan under fliken ”Spela Golf” där länk finns till ”Tävlingsprogram”.

Jag påminner om Vårmötet som äger rum fredagen den 27 april. Kallelsen kommer inom kort att läggas in på hemsidan.

Vårvinterhälsningar från KVGK

Stig Holm, ordförande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *