Utanbergsvallarna, 845 97 Klövsjö
0682-23176
kvgk@telia.com

Information från Max – Säsongen 2018

Fjällgolf - På riktigt!

Information från Max – Säsongen 2018

Hej allihopa! 

Efter en otrolig maj månad drar vi äntligen igång säsongen på KVGK för 2018 nu på lördag. Jag tyckte att det skulle passa bra med en uppdatering om min verksamhet för säsongen lagom tills dess. I år kommer jag inte vara lika mycket på klubben som tidigare år då jag har tagit på mig fler arbetsuppgifter på Östersund-Frösö GK och Storsjöbygden GK för säsongen 2018. Men självklart kommer jag fortfarande erbjuda allt ifrån gruppträning till privatlektioner och grönt kort-kurser.

Shopen
Utbudet i shopen har förändrats en del för säsongen 2018. Alla nödvändigheter som bollar, peggar, handskar och så vidare finns självklart kvar. Ni kommer även hitta en ny kollektion från FootJoy för både damer och herrar i shopen. När det gäller skor, klubbor och annan hårdvara så är det ingenting som kommer att finnas på lager men kan beställas hem på kort varsel. Vi kommer under sommaren ha en demodag tillsammans med Titleist och förhoppningsvis kan vi även ha testdagar för andra märken. Självklart är det fortfarande också möjligt att lämna in klubbor för omgreppning. Sofia och resten av personalen som kommer att arbeta i reception/kansli finns på plats för att hjälpa er även i Shopen.

Träning & Lektioner
Säsongen 2018 kommer jag vara på klubben utifrån lektionsbehovet samt när jag genomför gruppträningar och grönt kort-kurser. För att boka en lektion med mig kan du antingen slå mig en signal eller skicka ett sms på 076-0391222 eller mejla mig på info@mxpgolf.se. Nyheter om andra händelser på klubben kommer jag att publicera på hemsidan, Facebooksidan och självklart på plats på klubben.

Har du några frågor eller funderingar, tvivla inte på att höra av dig!
mvh,

Max Persson

För att hänga med mig i allt mitt arbete, håll koll på mina sociala medier!
www.facebook.com/mxpgolf
www.instagram.com/mxpgolf.se
www.youtube.com/c/mxpgolfse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *