Utanbergsvallarna, 845 97 Klövsjö
0682-23176
kvgk@telia.com

Eldsjälarna på KVGK!

Fjällgolf - På riktigt!

Eldsjälarna på KVGK!

Under onsdagen var några eldsjälar under ledning av Olle Göransson  intensivt arbetande med att färdigställa det nya golfbilsgaraget. Man passade även på att måla både garaget och omklädning/dusch byggnaden.

Några damer från klubben planterade blommor runt Fäbokrogen och Kansliet inför sommaren för att skapa en så trivsam och vacker miljö som möjligt för medlemmar, gäster och besökare.

För övrigt blir banan allt bättre dag för dag och målet är att den skall vara i mycket gott skick inför tävlingsveckan.

Banpersonalen gör ett gott arbete och har fokus främst att förbättra och jobba med greenerna. Dessa är inte nedklippta till ”tävlingshöjd” ännu utan man väntar med detta tills i slutet på juni då nysådden har etablerat sig riktigt. Tyvärr råkade det stora åskoväder som drog förbi banan i början slå ut delar av den digitala styrutrustningen för bevattningen för ca 20 000kr. Reparation har påbörjats men är ännu inte klar. Tills att allt är klart måste delar av bevattningen köras manuellt vilket kräver betydligt större arbetsinsatser.

Uppförande av den nya toaletten vid ”krysset” 6-7/14-15 är under arbete och beräknas vara klar i slutet på månaden. Den nya toaletten blir försedd med vatten-WC och tvättställ. Till den är på plats finns det tyvärr ingen toalett på platsen eftersom den gamla är borttransporterad för att ge plats för den nya.

För övrigt påminner vi alla om att anmäla er till Midsommargolfen om ni har möjlighet.

Tävlingen startar tidigt på midsommarafton och avslutas med sillunch. Detta gör att alla hinner hem till sina ”egna” midsommarfester!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *